Csokoládés libaragu a Szentendrei Skanzenben

2011-11-15

sponsored links

MM Erika, Orsi, mint vendég és WÁ - kép: Horász

MM Erika, Orsi, mint vendég és WÁ - kép: Horász

Hétvégén a Gourmet Stúdió csapata is részt vett a Szentendrei Skanzenben tartott Márton napi liba és újbor ünnepen. Arra kértek bennünket, hogy készítsünk hagyományos vagy különleges libás ételt, mivel mi (szinte) mindig különlegesben gondolkozunk, úgy döntöttünk, legyen igazán extrém az általunk kínált étel. A blogon már szerepelt a csokoládés ökörfarok receptje, ezt dolgoztuk át Márton napra. Szombat reggel 9-kor kezdtünk el fõzni, 10 kg libamell és 6 kg zöldség várt ...


Folytats a blogon ... gourmetstudio.blog.hu/2011/11/15/csok...

sponsored links

Keres?s