Csokoládés céklás muffin fekete erdõ pudingos krémmel
sponsored links
Régóta nem jelentkeztem. Megmondom õszintén ennek az oka kb 60 % fáradság és 40 % lustaság. Valahogy nem volt kedvem írogatni. Pedig az olvasóim száma szépen nõtt és kicsit el is szégyelltem magam, hogy nem jelentkezem. Na de majd most. Hiszen arra ébredtem hogy bizony írnom kell valamit. Az elmúlt idõszakban is sütöttem fõztem szorgalmasan. Elkészült sok finomság, desszertek és levesek fõleg. Nem tudom miért de nagyon leveses lettem mostanság. Oly annyira, hogy csak azt volna kedvem enni. Legyen az bármilyen leves, második féle nem is kell utánna. Majd hozok szép számmal finomabbnál finomabbakat. De hûen magamhoz és a bloghoz mégis egy desszerttel indítok.
Miközben bõszen elkezdtem dolgozni, szépen el is hanyagoltam a sütögetést. A kisfiúk nem kis bánatára. Aztán egy pénteki napon - ami nálunk szinte mindig túlórát jelent - végre idõben hazaértem, gondoltam mivel nem vagyok elég fáradt összeütök egy muffint a gyerkõcöknek. Rá kellett jönnöm, muffint sütni, szinte semmibõl sem tart, kikeverem aztán meg süldögél magától. De mivel még mindig nem voltam hulla fáradt, készítettem egy fincsi krémet is hozzá. Nagyon megkedveltem az egyik új fajta pudingpor családot. Lehet kapni sok klassz ízût, most a fekete erdõset választottam. Finom kicsit rumos beütése van szerintem. Így jól passzolt a muffinkámhoz.
Csokoládés céklás muffin fekete erdõ pudingos krémmel:
300 g liszt
100 g kakaópor ...