Csokoládékóstolás felsõfokon

2011-09-09

sponsored links


Sarah Jane Evans, a világhírû bor- és csokoládé szakértõ, a Csokoládéfesztivál díszvendége
 
Cambridge-ben szocálipoltikai tudományokat folytatott. Doktori disszertációját a spanyol borokból írta, így elsõsorban a sherry-k szakértõjeként tartják számon. Évekig dolgozott a BBC Good Food Magazin szerkesztõjeként. Mindamellett évekig volt a  Gulid of Food Writers elnöke. A Master of Wine Intézet elnökhelyettes asszonya és egyben Academy of Chocolate egyik alapító tagja.
 
2010-ben jelent meg könyve Unwrapped Chocolate (Csomagolatlan csokoládé) címmel. A kötet elsõ fejezete elsõsorban a csokoládé történetét mutatja be, de sokat megtudhatunk a csokoládégyártás folyamatairól, valamint a csokoládékóstolás mikéntjérõl is. A második fejezetben a termelõkrõl és a csokoládé készítõkrõl tudhatunk meg többet. Rálátást kapunk a csokoládé biznisz rejtelmeire, és a nagyobb termõterületek elhelyezkedésére is. A könyv többek között azzal a céllal íródott, hogy ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/09/09/cs...

sponsored links

Keres?s