Csokoládékosárkák mogyoróvajas-sütõtökkrémmel.
sponsored links
A sokoldalú sütõtök, melyet már nem csak megsütve fogyasztunk, hanem levesként, süteményekbe belesütve, vagy mint éppen most, egy finom krémbe belekeverve. (további sütõtökös receptek itt megtalálhatóak) Hasonló mogyoróvajas-sütõtökkrém receptet olvastam nemrégiben, és rögtön tudtam, hogy én is elfogom készíteni. Igaz abban a receptben bonbon töltelékként volt felhasználva. Mivel én nem készítek bonbont, viszont maga az ötlet nagyon megtetszett, így csokoládékosárkákat készítettem, majd megtöltöttem a krémmel. Mivel a bonbont nem kóstoltam, így nem tudom hogy az milyen volt, de a csokoládékosárkák a mogyoróvajas-sütõtökkrémmel nagyon finomak.
Hozzávalók 6 db-hoz:
12,5 dkg étcsokoládé (80%-os)
30 dkg sütõtök (elõtte megsütve)
2-3 ek mogyoróvaj (édes) ...