Csokoládéfesztivál

2011-08-18

sponsored links

Ha valakinek esetleg nem lenne programja augusztus 25. és augusztus 28. között, akkor íme egy programajánló:

IV. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉFESZTIVÁL

Szerencs, 2011. augusztus 25-28.

Negyedik alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkezõ vendégeket augusztus utolsó hétvégéjén Szerencsre az Országos Csokoládéfesztivál. Csütörtök estétõl vasárnap délutánig változatos kulturális programok, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülõ mesefigura-szobrok és még sok-sok édes meglepetés kínál felhõtlen szórakozást gyerekeknek és felnõtteknek.
A szervezõk által sem várt, hatalmas siker kísérte a 2008-ban elsõ alkalommal megrendezett Országos Csokoládéfesztivált. Szerencs belvárosában a fõutca lezárt szakaszán szabadtéri standokon kínálták a nagyközönségnek az édességeket, elkészült a Guinness-rekordnak számító csokoládészobor, amely a népszerû mesehõst, Gombóc Artúrt ábrázolja. 
A kezdeményezés 2009-ben folytatódott a nagy múltú hazai csokoládégyártás fellegvárában. A második Országos Csokoládéfesztiválon is a Szerencsi Bonbon Kft. bemutató sátra keltette a legnagyobb érdeklõdést, hiszen itt mindenki láthatta, hogyan is készülnek a finom édességek. 
2011-ben ismét Hegyalja Kapujába várják mindazokat, akik ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s