Csokoládé szuflé

2012-05-24

sponsored links


Az elsõ szuflém. Büszke is vagyok rá, mert tökéletesre sikerült.
Igaz, a recept nem saját, Gordon Ramsey-tõl származik, amit innen vettem.
A szuflé tulajdonképpen felfújtat jelent, nagyon sokoldalúan variálható, akár sós változatban is.
A jó szuflé pedig kívül ropogós, belül krémes (azaz nyers), és vigyázni kell, nehogy túlsüssük, mert akkor kiszárad, és élvezhetetlen lesz.
Simán ki lehet borítani egy kistányérra, és úgy tálalni, de mi onnan ettük, a szufléformából :)

Igazán mennyei érzés, ha az ember ilyen édes kis semmiséggel kényezteti magát!
Gyorsan finomat kategória.

Hozzávakók:
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg magas kakaótartalmú csokoládé (55%-os)
  • 4 evõkanál kakópor ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/05/csokol...

sponsored links

Keres?s