Csokoládé kosarak bonbonoknak.

2011-12-08

sponsored links


Hozzávalók: 15 dkg 75 % os csokoládé, 15 dkg fehércsolokádé

4 tálacskát bevontam alufóliával , jól (!) rásimítottam ,végeit betûrtem  a tálba. A csokoládékat megolvasztottam,  nejlonzacskóba töltöttem és végére lyukat vágtam( nem túl kicsit) .Körkörösen rácsorgattam a tálacskára, igyekezve , hogy egész a pereméig bevonjam. Hidegre tettem,míg megdermedt.majd megismételtem a fehércsokoládéval.Újabb dermesztés után, gumikesztyûs kézzel  , fóliával együtt lefejtettem a tálacskáról ,megfordítottam és  szép lassan ,csíkonként , lehúztam a kosarak belsejébõl a fóliát. Nagyon törékeny, az elsõt sikerült is eltörni ,mert a csokoládé ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2011/12/cs...

sponsored links

Keres?s