CSOKOLÁDÉTRIÓ

2017-12-22

sponsored links


Hozzávalók:

  • 10 tojássárgája
  • 1 vaníliarúd kikapart magjai
  • 10 dkg nyírfacukor
  • 15 dkg liszt
  • 1/2 l víz
  • 1 l Cocomas kókusztejszín
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg tejcsokoládé
  • 10 dkg fehér csokoládé

a díszítéshez:

  • mini pillecukor
  • reszelt csokoládé




  • A tojássárgáját kézi habverõvel elvegyítettem a vaníliával, a nyírfacukorral, a liszttel, a vízzel és a kókusztejszínnel ? a folyadékot fokozatosan adagoltam hozzá, hogy csomómentes legyen.
  • Kis lángon, folyamatosan kevergetve felforraltam, a tûzrõl levéve 3 részre osztottam.
  • Az egyikbe az apróra tördelt ét-, a másikba tej-, a harmadikba a fehér csokoládét forgattam oldódásig.
  • Tetszõleges sorrendben poharakba rétegeztem, 1 éjszakára hûtõbe tettem.
  • Tálaláskor mini pillecukorral és reszelt csokoládéval díszítettem.



Háttér most is a Fotókelléktõl, a kókusztejszínt pedig a KókuszVilág biztosította. A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin decemberi számában.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/12/csokolade...

sponsored links

Keres?s