CSOKOLÁDÉS-KRÉMSAJTOS BROWNIE
sponsored links
Akár melegen, akár hidegen fogyasztható ez a nagyon csokoládés brownie. A külsõ mandulás-csokoládés kéreg alatt egy lágyabb, puhább csokoládéréteg lapul, melyet a Milkás Philadelphia sajt biztosít. Ha nem jutunk csokoládés krémsajthoz, bátran használhatunk natur krémsajtot is hozzá. A torta "töltésekor" nem kell megijedni attól, hogy a krémsajt puhább, lágyabb mint a natur társai, éles késsel szeletelhetõ ha kellõképpen hideg. Ha nem túl szép és precíz a krémsajt szeletelése, üsse kõ! Úgyis elfolyik benne és senki nem azt fogja nézni, annál inkább élvezni a sósan-savanykás ízét!
Ezt a csupa csokoládés csodát csak szeretni lehet!
HOZZÁVALÓK
150 gramm csokoládés Philadelphia krémsajt
100 gramm magas kakaótartalmú étcsokoládé
100 gramm vaj (sózatlan)
80 gramm nádcukor
60 gramm darált mandula
2 db közepes méretû tojás ...