CSOKOLÁDÉKRÉMES ROLÁD
sponsored links
Vasárnapi desszertnek készítettem ezt a süteményt - természetesen a "csodakönyvembõl" (Barbi említette így egyszer a süteményes könyvemet). :) A tésztája könnyed, puha piskóta, de a krém is nagyon finom > nem túl édes, és tényleg csokoládé ízû, hiszen a margarin nem dominál benne, inkább csak a csoki íze! :)
A férjem kijelentette, hogy ezt a süteményt gyakrabban szeretné látni az asztalon, mert nagyon-nagyon ízlik neki, pont az Õ ízvilága. :D
Hozzávalók a tésztához:
- 3 tojás
- 10 dkg cukor
- 2 cs. csokoládéízû pudingpor
- fél cs. sütõpor
A krémhez:
- 10 dkg étcsokoládé (én 60 %-os Tibi vagy Boci étcsokit szoktam a süteményekhez > attól függõen, melyiket lehet jobb áron kapni)
- 25 dkg margarin
- 15 dkg porcukor ,,,