Csokol?d?kr?mes rudak
sponsored links
Az el?re ?ssze?ll?tott leveles t?szt?k soha nem okoznak csal?d?st - ak?r ?des, ak?r s?s s?tem?nyt k?sz?t?nk bel?le. Most egy csokikr?mmel t?lt?tt v?ltozatot hoztam, melyet "megbolond?tottam" egy kis ?szibarackkal. Gyors vend?gv?r?nak t?k?letes, de csal?di nassolni val?k?nt is meg?llja a hely?t. ?
Hozz?val?k 12 darabhoz:
50 dkg leveles t?szta
pici liszt a ny?jt?shoz
porcukor a d?sz?t?shez
1 kisebb toj?s a s?tik leken?s?hez
A t?ltel?khez:
50 ml f?z?tejsz?n
5 dkg ?tcsokol?d?
5 dkg tejcsokol?d?
2-3 nagyobb ?szibarack vagy nektarin
(?szibarack bef?ttel is k?sz?thet?)
M?R K ? T S ? T E M ? N Y E S K ? N Y V E M IS MEGJELENT!
Megrendelhet?k az al?bbi linkre kattintva:
Elk?sz?t?s:
- A t?ltel?khez forraljuk fel a tejsz?nt, z?rjuk el alatta a l?ngot, tegy?k bele az elt?rdelt csokol?d?t, ?s addig kevergess?k, am?g sz?p sim?n elolvad benne a csoki.
- A megtiszt?tott, kimagozott barackokat v?gjuk v?kony szeletekre vagy kock?kra.
- A leveles t?szt?t enyh?n lisztezett fel?leten ny?jtsuk ki, v?gjuk egyforma 12 cm x 8 cm-es t?glalapokra. A csokikr?m 3/4-?t osszuk sz?t a lapok k?zep?n, tegy?nk r? barackdarabokat.
- A t?szta sz?leit kenj?k meg a felvert toj?ssal, majd tekerj?k fel r?d alakba. A k?t v?g?t nyomkodjuk ?ssze, hogy s?t?s k?zben ne folyjon ki a t?ltel?k. (Munkafolyamatok lentebb fot?kon.)
- S?t?pap?ros tepsibe sorakoztatjuk egym?st?l picit t?volabb, kenj?k le a tetej?t a felvert toj?ssal. El?meleg?tett 200 fokos s?t?ben, als?-fels? s?t?ssel kb. 20 percig s?tj?k, am?g sz?p aranys?rga lesz.
- S?tem?nyr?csra t?ve hagyjuk kih?lni, majd csorgassuk r? a megmaradt csokikr?met ?s hints?k meg porcukorral.
Munkafolyamatok
J? ?tv?gyat!