Csokis-vaníliás hatlapos (ami igazából hétlapos lett)

2013-03-04

sponsored links



Régen csináltam már hatlapost, de most úgy gondoltam, hogy játszok egy kicsit, és kétféle ízesítéssel készítem el. Így is finom lett, úgyhogy már tolonganak a fejemben a következõ kipróbálandó variációk.
A hatlapos az a süti, aminek legalább egy napot kell állnia, hogy a lapok megpuhuljanak, de minél tovább áll, napról-napra egyre finomabb lesz...

Hozzávalók a tésztához:
50 dkg liszt
12 g sütõpor (1 csom. Dr Oetker)
8 dkg lágy vaj
8 dkg porcukor
2 dl tej
1 ek rum (elhagyható)

Csokis krém:
0,5 l tej
5 dkg keményítõ
3 dkg kakaó ...

Folytats a blogon ... csiperke.blogspot.com/2013/03/csokis-...

sponsored links

Keres?s