Csokis minitorta sütés nélkül (paleo)
sponsored links
Az itt található epres rebarbarás pohárkrémnél írtam, hogy a morzsából érdemes dupla adagot készíteni, mert fagyasztható és csak szoba hõmérsékleten ki kell olvasztani, hogy újra használhassuk. Nagyon jól mûködik sütés nélküli torták alapjaként. Szóval én most csak elõszedtem a morzsát, de itt is leírom, hogy készítettem. Az anyaghányadból 4 nyolc centis vagy 1 tizennyolc centis torta készíthetõ.
Hozzávalók:
a morzsához:
2,5 dkg ...
2,5 dkg õrölt eritritol (vagy nyírfacukor, vagy xilit) (nem paleozóknak cukor)
2,5 dkg hideg, nem felolvasztott, de nem is beton kemény kókuszolaj
a torta alaphoz:
a fent leírt morzsa (egy teáskanálnyit félretéve a díszítéshez)
5 dkg folyékony kókuszolaj
a krémhez: ...