Csokis minifánkok - paleo
sponsored links
Húsvétra készültek ezek a kis mini fánkok, nekem összesen 18 db lett belõle, szóval igazán kiadós.
Hozzávalók:
3 L-es méretû tojás,
50 ml hideg víz,
olvasztott étcsokoládé, zsiradék, és a nyújtáshoz liszt, díszítéshez eper
Elkészítés:
Mivel nekem L-es méretû tojásaim voltak itthon, ezért eltértem a csomagoláson szereplõ recepttõl, de csak annyiban, hogy nagyobb tojásokat használtam és nem raktam hozzá plusz sárgáját.
A tojásokat a vízzel alaposan összedolgoztam, majd hozzáadtam a lisztkeveréket, jól kikevertem, és hagytam állni pár percet. Alaposan lisztezett felületen kinyújtottam, és retró kávéspoharak aljával korongokat szaggattam belõlük, majd forró zsiradékban oldalanként 2-2 perc alatt kisütöttem a fánkokat. Végül olvasztott csokival megkentem, és eperrel díszítettem.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeibõl könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékeibõl könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságot a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.
Ha szeretnéd, hogy a kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.