Csokis-mazsolás-banános zabkekszek

2014-05-17

sponsored links

dios2.jpgÚjabb zabkekszek készültek nálunk, mert ezt egyszerûen nem lehet megunni. :P 

Volt már korábban csokis-kókuszos, csokis-pisztáciás, meg nem csak csokisak, például mogyorós, vagy a sósak közül a paradicsomos -, egyik finomabb, mint a másik! :D

Ha rákapsz az ízére, utána nehéz leállni! ;)

A recept: (kb. 15-20 db)

  • 2 dl zabpehely
  • 1 marék mazsola
  • 10 dkg csoki - feldarabolva
  • banán - felkarikázva
  • 5 dkg dió - díszítésnek

A zabpelyhet beáztatjuk egy kis vízbe, ami éppen ellepi, mert ezt jól magába tudja szívni, megpuhul, és egy nyúlós masszát kapunk belõle. Belekeverjük a többi hozzávalót, és egy sütõpapírral bélelt tepsibe egy kanállal kis halmokat rakunk. A tetejét kicsit megegyengethetjük - de nem kell kilapítani, kb. 1 cm magasnak kell maradniuk, hogy a végén finom puha kekszeket kapjunk! ;) -, dióval díszítjük, és elõmelegített sütõben, 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2014/05/17/csokis-...

sponsored links

Keres?s