Csokis-kókuszos finomság
sponsored links
Amikor megkívánjuk az édességet, de nincs túl sok idõnk, akkor ez az édesség kell nekünk.
Hozzávalók:
1 cs babapiskóta
1 ananászkonzerv
1 cs kókuszos pudingpor
4 ek kókuszreszelék
1 cs csokis pudingpor
6 kocka étcsoki
4+4 ek cukor
1 tábla (180g) tortabevonó
1,5 liter tej
Két lábasben felteszünk fél-fél liter tejet 2-2 ek cukorral a tûzre a pudingoknak. Az egyik tálba, amelyikben a csokipudingot fõzzük, beletesszük az étcsoki kockákat. Fogunk két tálat, mindkettõbe teszünk 2-2 ek cukrot. Az egyikbe tegyük a kókuszpudingot, valamint a kókuszreszeléket, és öntsük fel 2,5l tejjel. A másikba, szintén cukorral mehet a csokis pudingpor, valamint 2,5 l tej. Keverjük csomómentesre mindkettõt. Ha forr a tej, öntsük bele a lábasokba a masszákat, és keverés mellett sûrítsük be õket. Hagyjuk kihûlni, de néha keverjük, hogy ne legyen bõrös a teteje. Ha kihûlt, fogjunk egy lábast, tegyük bele a felkockázott tortabevonót, és nagyon kevés v?zzel olvasszuk fel. Fogjunk egy tálat, és tegyük bele a babapiskóta felét. Tegyük rá a kókuszpudingot, szórkuk rá az ananász felét, és öntsük le olvasztott csokival. Ezután jöhet a babapiskóta másik fele, majd a csokipuding, az ananász, és a maradék csoki a tetejére. Hagyjuk állni néhány órát, hogy a piskóta megpuhuljon, és utána fogyasszuk.