Csokis-fahéjas sütinyalóka - avagy a karácsonyi cake pop
sponsored links
A cake pop nem más, mint egy csokiba mártott sütigolyó, pálcikán. Állhat rendesen, mint egy normál nyalóka, vagy lehet így, fejjel lefelé is, ahogy most nálam. A roppanós csokiburokban ott rejlik egy komplett süti, csak éppen összegyúrva. Isteni, és mindenkit le lehet vele nyûgözni!
Azt nem mondom, hogy gyorsan elkészül, mert igazából baromi pepecselõs cucc. De szerintem a látvány, és a hatás kedvéért megéri. Eddig akárhova vittem ilyet, mindenhol imádták. Pár éve érkezett hozzánk is, természetesen - sosem találjátok ki honnan - az USA-ból, de még mindig nagyon újdonságnak számít a sütipiacon, szóval tényleg elismerõ pillantásokat és jó kis bókokat lehet bezsebelni vele.
Ez most egy karácsonyi kiadás, hiszen az egyik legkarácsonyibb fûszerrel ízesítjük a süti részt, fahéjjal. Be kell valljam, hogy imádom a fehércsokit. (És ezzel egyidejûleg remélem, hogy kedves ismerõseim az egyik legjobb hazai csokikészítõ manufaktúrában nem olvassák e sorokat.) Tudom, nem is csoki, meg teli van cukorral, meg tejpor, meg fúúújjj! De ha egyszer finom?! Hát ez van, szeretem és kész. Ráadásul szerintem a belül csokis popokhoz kitûnõen passzol. Az meg meggy a habon, hogy olyan szépen fel lehet ...