Csokis datolyatorta

2011-09-13

sponsored links


Tudom, már azt várjátok inkább, igen, a VKF összefoglalóval is jelentkezem hamarosan. Rengeteg-rengeteg recept érkezett, aminek nagyon örülök, de egy kicsit több idõt vesz igénybe az összefoglalásuk, mint gondoltam.

Addig azonban itt egy abszolút reform recept, Timi barátnõm készítette. Amikor kint jártuk náluk, akkor ettük, a fotó nem sikerült a legjobban, de nem azon volt a hangsúly akkor. (Timinek blogot kellene írnia egyébként, mert olyan szuper finomakat készít minden nap, és a legtöbb igazi olasz vagy olaszos étel, ráadásul abszolút fitt és egészséges elvek alapján készülnek, sok zöldség, sok teljeskiörlésõ dolog, bio termékek...bár azt hiszem erre a blogra még várni kell, mert a mostanság is éppen nem kevés teendõje mellé hamarosan újabb nemes és sok boldogságot hozó kihívások jönnek, de majd néha elcsípek tõle egy-egy receptet :).

Azt hiszem hamarosan én is elkészítem, a családom tagjai egyenesen megõrülnek a csokis dolgokért. Arra számítani kell ennél a tortánál, hogy egy egészen kicsi szelet bõven elegendõ, még a legfanatikusabb csokirajongók is eltelnek egy testesebb adagtól, úgyhogy marad bõven másnapra is, hacsak nem egy egész nagy családot kell jól lakatni vele.

Hozzávalók:  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s