Csokis Créme Brulée avagy Sok húhó semmiért?

2011-08-09

sponsored links


Tudom tudom. A cím nem kissé erõs indítás a desszertek királyához. Mindenki ódákat zeng róla, hogy a tetején lévõ karamellréteg áttörése hihetetlen élmény, mint amikor az ember az ajándékot bontja ki, a karamell alatt pedig megbújik az az istenien kellemes vaníliás gõzölt puding! De annyi benne a rizikó hogy nem biztos hogy a végeredmény megéri azt a sok sok izgalommal teli pillanatot amíg elkészül. Persze aki szereti az extrém sportokat, és plusz csak ezért hajlandó be is szerezni egy szakácsfáklyát, na és persze tele van reménnyel és izgatottan készül a csemege elkészítésére, akkor annak valóban nem szabad kihagynia! Edina és én hetekig tervezgettük, de valahogy egyikõnknek sem lett a kedvenc desszertje. Persze sokan azon a véleményen vannak, hogy házilag csak a nagyon gyakorlottak fogjanak hozzá, és hogy inkább minõségi étteremben vagy franciaországi nyaralásunk alkalmával fogyasszuk.

A sok jól használható recept mellett azt is a feladatunknak tekintjük itt a blogon, hogy õszintén véleményezzük az egyes általunk kipróbált ételeket. Ez esetben úgy döntöttünk, hogy jól ...


Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/08/cs...

sponsored links

Keres?s