Csodás péksütemények Limarától
sponsored links
Annyira szépeket süt, hogy MUSZÁJ utánacsinálni.
Egyre jobban összebarátkozom az öregtésztával, ezután biztos, hogy fogok belõle tartani a hûtõmben és a mélyhûtõmben.
Az elsõ gyönyörûség Napraforgó néven fut, ehhez nem kell sem kovász, sem öregtészta.
Recept itt, ugyanúgy csináltam.
Annyi megjegyzést fûznék hozzá, hogy az 50 dkg finomliszt helyett én 35 dkg finomlisztet és 15 dkg teljes kiõrlésû tönkölylisztet használtam, így is tökéletesen sikerült. Mivel ez a mennyiség 2 db napraforgóhoz elegendõ, az egyiket édes töltelékkel készítettem ( fahéjas cukor) Pierre- Ph. kedvéért, a másikat pedig sóssal ( ricottás- spenót) magamnak, mert megérdemlem.
Mindkét napraforgó ugyanolyan masszából készült, így csak egy icipici sót tettem a tésztába, és ...