Csirkés tésztaszósz, vagy mi
sponsored links
Na, vissza a fõzéshez, ez veszélytelen terep. Legalábbis annak bizonyult az elmúlt években. A szubjektivitás viszont kicsalja a valódi énjüket a kommentelõkbõl, és az ember hirtelen úgy érzi magát, mintha a való életben volna. Újabb kincs érkezett az amazonról. John Torode elõbb a marhahúsokkal foglalkozó szakácskönyvét adta ki, majd egy évvel késõbb ezt követte a szárnyasokkal foglalkozó. Mindegyik házi és vadszárnyas kap figyelmet a könyvben, de úgy érzem, bármelyik recept bármelyik húsból megfõzhetõ. Ez például fácáncombból vagy bármilyen vadszárnyas húsból készült eredetileg, de csirkébõl is meggyõzõ, és rendkívül kiadós.
Csirkés tésztaszósz (6 személyre):
A sütõt 160 fokra elõmelegítjük. 1 fej vöröshagymát apróra vágunk, és kevés sóval 2 dkg vajon 1 csipet kakukkfûvel jó 10 percig pároljuk. 10 dkg füstölt kolbászt felszeletelünk, és néhány percig pirítjuk a hagymával együtt. 6 csirke felsõcombot sózunk, borsozunk és lisztbe forgatunk. Kevés olívaolajon mindkét oldalukon elõsütjük a csirkedarabokat. Közben kockára ...