Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel

2012-01-08

sponsored links



Ez az étel tökéletes újrahasznosításra is. Ha marad egy kis sült húsunk, fõtt rizsünk, már bele is vághatunk. Nagyon egyszerû és mutatós ételt készíthetünk rövid idõ alatt. Használhatunk hozzá csirke, vagy pulykahúst, akár kolbászt, vagy bacont is tehetünk bele. És persze a zöldségek is szabadon választhatók. Ízvilágában tegyük különlegessé, bátran használjuk friss zöldfûszereket hozzá. Persze ne csak maradékból készítsük el!

Hozzávalók 4 személyre:
2 db csirkecomb lebõrözve, kicsontozva
15 dkg fõtt rizs
2 db tojás
5 dkg érlelt, házi sonka
5 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Szilvsgombc/~...

sponsored links

Keres?s