Csirkés-mozzarellás melegszendvics dióval
sponsored links
Személy szerint melegszendvics rajongó vagyok, de ezzel azt hiszem, a Kutyafül is így van. Általában nem variálok a szendvicsek ízesítésével, szinte mindig az általunk jól ismert háromféle verziót szoktam készíteni: vajjal, sajttal, tejföllel, és ezt vagy szalámival vagy sonkával egészítem ki. A hegyes erõs paprika és a lila hagyma pedig már csak ráadás, ha épp úgy tartja kedvem.
Most azonban egy kicsit másféle szendvicsre vágytam. Nem mintha csirkéset még nem ettem volna, de melegszendvicsnek, sõt kalácstésztából lévõ zsemlébõl még nem próbáltam, pláne nem dióval. Ez utóbbi azért került bele, mert annyira ízlett egy másik szendvicsemben a pirított dió, hogy újra érezni akartam az ízét, de most melegszendvicsben és másféle sajttal kombinálva. Végtelenül egyszerû, de finom étel lett belõle.
Most azonban egy kicsit másféle szendvicsre vágytam. Nem mintha csirkéset még nem ettem volna, de melegszendvicsnek, sõt kalácstésztából lévõ zsemlébõl még nem próbáltam, pláne nem dióval. Ez utóbbi azért került bele, mert annyira ízlett egy másik szendvicsemben a pirított dió, hogy újra érezni akartam az ízét, de most melegszendvicsben és másféle sajttal kombinálva. Végtelenül egyszerû, de finom étel lett belõle.
Hozzávalók 2 szendvicshez:
2 db édes, szezámmagos zsemle vagy molnárka
1 kis csirkemellfilé (kb. 20 dkg)
12,5 dkg mozzarella
2 nagy gerezd fokhagyma
4 fél dió ...