Csirkés-karfiolos-brokkolis rakottas
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg csirkemellfilé, 1 kisebb fej brokkoli, 1 kisebb fej karfiol, só, õrölt bors, 4 gerezd
fokhagyma, 3,5 dl tejföl, olaj, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A csirkemellet lapjával félbevágjuk, befûszerezzük sóval, borssal zúzott fokhagymával, majd
forró olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, hagyjuk kihûlni.
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd külön-külön zöldséglevesben vagy leveskockával ízesített vízben roppanósra fõzzük és kihûtjük...
50 dkg csirkemellfilé, 1 kisebb fej brokkoli, 1 kisebb fej karfiol, só, õrölt bors, 4 gerezd
fokhagyma, 3,5 dl tejföl, olaj, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A csirkemellet lapjával félbevágjuk, befûszerezzük sóval, borssal zúzott fokhagymával, majd
forró olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, hagyjuk kihûlni.
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd külön-külön zöldséglevesben vagy leveskockával ízesített vízben roppanósra fõzzük és kihûtjük...