Csirkés, gombás pite
sponsored links
Biztos ti is tapasztaltátok, hogy bármilyen finom is legyen valami, ha már kétszer-háromszor ettetek belõle, többet nincs gusztusodtok hozzá. Nos, a gombás csirkefasírttal is így jártunk, de nem estem kétségbe.:) Szintén pitetésztát gyúrtam, a maradék fasírtot felturbóztam ezzel-azzal - többek között 5 maradék fõtt tojással is, és megsütöttem pitének. Isteni volt. Melegen is, hidegen is. El tudnám képzelni azt is, hogy egy kirándulásra, kiruccanásra vigyük.
Természetesen, lehet direkt ehhez az ételhez is bevásárolni, kb. 25 dkg darált csirkehúst és 4-5 nagyobbacska gombát használnék hozzá, plusz természetesen, a fûszereket. De lássuk csak...
Csirkés, gombás pite
Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 tojás, 1 kávéskanál só, 1 csapott teáskanál, 5-6 evõkanál hideg tej; a töltelékhez: 25 dkg darált csirkehús, 4-5 nagyobbacska gomba, 1 nagy hagyma vagy 1 csokor ...