Csirkés gomba

2017-10-30

sponsored links

Hozzávalók:

  • 40 dkg csiperke gomba
  • 1 szál póréhagyma, vagy bármilyen más hagyma ízlés szerint
  • Só, majoránna, kakukkfû
  • 2 ek. libazsír (lehet kacsa, sertés, kókusz, olíva olaj is!)
  • 20 dkg bõr nélküli csirke felsõ comb

Elkészítés:

  • A hagymát apróra vágjuk, majd a zsíron megfuttatjuk.
  • Erre rádobjuk az apró szeletekre vágott csirke combot, állandó keverés mellett fehéredésig pirítjuk.
  • Végül az alapra öntjük a kisebb szeletekre vágott gombát, sózzuk és megszórjuk majoránnával, alaposan átforgatjuk, hagyjuk sülve fõni. A gomba sütés közben össze fog esni.
  • Végül néhány szál kakukkfüvet a csirkés gomba közé keverünk és így hagyjuk langyosra hûlni az ételt.

 


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=32429

sponsored links

Keres?s