Csirkés bulgurtál sült céklasalátával

2012-03-07

sponsored links


Sokszor csak úgy fejbõl fõzök. Hétvégén eszünk húst,errõl már írtam.Én szárnyasokat fogyasztok,Peti szokott mást húsfélét is ritkán,de a csirke  a legnépszerûbb.Gondolom,hogy ez már kiderült azok számára,akik a kezdetektõl követnek.
A most következõ étel egészséges,színes és rendkívül finom!Azt hiszem most többet nem is áradozok róla,próbáljátok ki!:)

Csirkés bulgurtál sült céklasalátával
-fejbõl-

Fél kiló csirkemellfilét csíkokra vágtam és fûszereztem: só, bors, oregano és kakukkfû keverékével. Olívaolaj és vaj keverékén( fele-fele arányban) a húst magában 5 percig sütöttem.Egy fej brokkolit megtisztítottam és rózsáira szedtem,majd azokat félbe vagy a nagyobbakat negyedekbe vágtam és hozzáadtam a húshoz.6 darab sárgarépát megpucoltam és ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2012/03/c...

sponsored links

Keres?s