Csirkék paradicsomalma mártásban

2011-09-16

sponsored links


Ne tessék a klasszikus paradicsomszószra gondolni. Ezt a végtelenül egyszerû mártást a húsok zamata alaposan átjárta. Mivel a fõzési idõ hosszabb, mint a paradicsomszósznál, a színe nem olyan szép élénkpiros, hanem inkább pörköltre hajazó. A szaft azonban jóval sûrûbb, és az íze intenzíven paradicsomos.
A fotózott példányt a kisfiam fogyasztotta el - még egy nagy adag szósszal nyakonöntve. A díszítésemre utalva megkérdezte: "Anya, te most paradicsom-hóembert építettél"? Ennyit a dizájnról. Átjött.

Hozzávalók:
         80 dkg csirke felsõcomb
         8 dl paradicsomlé (nálam házi) ...

Folytats a blogon ... reformkorikonyha.blogspot.com/2011/09...

sponsored links

Keres?s