Csirkezúza puliszkával

2011-08-10

sponsored links


Nos, úgy néz ki, hogy rákattantam a belsõségekre. Az biztos, hogy a húsnál olcsóbbak és változatos, finom ételeket lehet belõlük készíteni. Az volt a legjobb az egészben, hogy a két embernek elég nagy adagot jól tudtam tárolni a hûtõben és lassú tûzön, fedõ alatt a híg puliszkát fel lehet melegíteni. Az már más kérdés, hogy én csak hígat tudok fõzni....

Zúza puliszkával

Hozzávalók: 5o dkg csirkezúza, 3 evõkanál liszt, 2 evõkanál olaj, 3 evõkanál tejföl, 1 hagyma, petrezselyemzöld, só, bors, ételízesítõ. 25 dkg puliszkaliszt
Elkészítés: a zúzát ételízesítõs vízben megfõzzük, ez kb. 45 percet vesz igénybe. Azután az olajban megpárolt hagymán egy ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2011/08/csir...

sponsored links

Keres?s