Csirkeszárnyak velesült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával
sponsored links
Csirkeszárnyak vele sült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával
Csak ritkán készül sült csirkeszárny, mivel - bár ízre finom - alig van mit enni rajta.
Hozzávalók :
- 2 db nagy csirkeszárny
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 db krumpli
- só
- õrölt fekete bors
- õrölt piros paprika
- napraforgó olaj
- petrezselyem
- kovászos uborka
Elkészítés:
A szárnyakat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, beteszem a hûtõbe.
A krumplikat héjában elõfõzöm.
A szárnyakat beteszem egy serpenyõbe, mellérakom a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymákat és a krumplikat. Sütõben megsütöm.
Tálaláskor rakok a tányérra egy szárnyat, egy fél hagymát, két darab krumplit, melyre petrezselymet tépek, valamint kovászos uborkát.