Csirkeszárnyak velesült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával

2017-09-27

sponsored links

Csirkeszárnyak vele sült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával


Csak ritkán készül sült csirkeszárny, mivel - bár ízre finom - alig van mit enni rajta.

Hozzávalók :

  • 2 db nagy csirkeszárny
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db krumpli
  • õrölt fekete bors
  • õrölt piros paprika
  • napraforgó olaj
  • petrezselyem
  • kovászos uborka


Elkészítés:

A szárnyakat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, beteszem a hûtõbe.

A krumplikat héjában elõfõzöm.

A szárnyakat beteszem egy serpenyõbe, mellérakom a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymákat és a krumplikat. Sütõben megsütöm.

Tálaláskor rakok a tányérra egy szárnyat, egy fél hagymát, két darab krumplit, melyre petrezselymet tépek, valamint kovászos uborkát.





Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2017/09/csir...

sponsored links

Keres?s