Csirkeszárnyak gombócosítva

2011-10-15

sponsored links



Nem oly rég Viki feltett egy youtube-os filmet egy csirke "szétszedéssel" Na, még nem volt ambicióm úgy kiteríteni az állatot, de a szárnyakkal bepróbálkoztam. Jelentem, tökéletes mód arra, hogy teljesen elegánsan lehessen enni. Gyerekeknek is nagyon bejött, Oldalborda meg kijelentette, hogy ez egy csúúúúcs fogás. Pedig mit tettem? Semmi egyebet, mint egy csomó (tényleg volt elég) szárnyat szétcincáltam, az alsó, legnagyobb részét különvágtam, a középsõ-legkisebb részt pedig a videón látható mód "szétgyilkoltam". Snacks csont ment a kuttyoknak, bár enyhe kóstoló volt nekik a mennyiség. Csücskök aztán csontlének adták az alapot (ami aztán már egy másik levesben végezte. A szárnyak alsó része meg a középsõ, elegánsosított, csak amolyan sózás-borsozás-enye mézezés után bõ olajban kisült. Ilyent még fogunk készíteni, grillen, elõre bepácolva. Meg akár panírozva-rántva. Meg.....meg.....csak ne maradjon terv. De nem!

Szóval ilyenek voltak sütés elõtt: ...

Folytats a blogon ... elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com...

sponsored links

Keres?s