Csirkepörkölt
sponsored links
Férjem kedvence a pöri, persze én sem vetem meg fõleg ha pipihusiból van.
Be kell vallanom férfiasan, hogy ezt most kissé elsóztam.
Valószínüleg azért, mert az elõzõ napon készült pizzás csigáknál használt, és megmaradt házi paradicsomból tettem bele egy kicsit.No ez még nem is lenne baj, mert ugye a házi fûszeres szósz jót tesz neki mindenképpen, de a nagy kóstolgatásoknál mindig édesnek éreztem, és ment a só bele.
Mikor ettük, a férjem mosolyogva kuncogta, hogy jól megsóztad .
Persze abban a pillanatban ezt dicséretnek vettem, gondoltam a fûszeres szósz teszi, Viktornak is hogy bejött a Bolonyaihoz.
Igaz utólag már feltûnt, hogy nem állt fel a sóért.
/Nem teszek az asztalra sót! Direkt/
A férjem rossz szokása, hogy meg se kóstolja az ételt már sóz.
Most valahogy megérezte hogy nem kell sózni, mert akkor már tényleg ehetetlen lett volna.
Hozzávalók
3-4 csirkecomb He he ! meztelenre vetkõztetve ...