Csirkepástétom pirított magvakkal

2012-02-03

sponsored links


Ez a recept tulajdonképpen kettõt egy csapásra. Bármikor egy kiadós ebéd után megmarad a hús, készíthetünk belõle reggelire vagy vacsorára pástétomot. 
Csíkokra vágjuk a csirkemellet, tetszés szerint befûszerezzük. (én most gyros fûszerkeveréket használtam) Kevés olivaolajon alaposan átsütjük. Másik serpenyõben megpírítjuk a magokat ( tökmag, napraforgómag, mandula) és hozzáadjuk a húshoz. (ebédre salátával és pitával ettük)

Egy mély tálba tesszük a magvakkal sült húst, adunk hozzá egy kanál teavajat, 3-4 kanál margarint, egy evõkanál olivaoljat, kis petrezselymet és darált színes borsot, ha szükséges még sót. Az egészet kenhetõ állagúra összeturmixoljuk.

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • fûszerek (gyros fûszerkeverék)
  • magvak (napraforgó, tökmag, mandula)
  • margarin ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2012/02/cs...

sponsored links

Keres?s