CSIRKEPAPRIKÁS

2012-11-30

sponsored links


Szerintem a Magyar konyha egyik remeke. Legyen hétköznap, hétvége vagy ünnepnap, bármikor, sokan feltálalják. Nálunk rendszeresen van, fõleg akkor, amikor nem jön ihlet, hogy mit fõzzek ma ... na, akkor már nem is agyalok tovább: csirkepaprikás! és kész... Azzal nem lövök mellé, mert mindenki szereti, fõleg galuskával. Azzal a legfinomabb. Szerintünk... Meg persze hozzá, a jó öreg : kovászos uborka. Nincs igazam?

Hozzávalók: combok, mellek egész csirkék, ki mit szeret. Jó sok vöröshagyma, paprika, paradicsom az alapnak. Mert ha jó vastag az alap, jó vastag lesz a szaft is alatta. Kell még: pirospaprika, só, õrölt bors, õrölt kömény, sûrített paradicsom, paprikakrém, kevés fehérbor.

Én egy egész kisebb csirkéhez és két egész combhoz vettem, 3 vöröshagymát, 2-2 paprikát és paradicsomot. Ezeket apró ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s