Csirkemájragus sertéshús burgonyapürével

2012-05-15

sponsored links


Mondhatnám akár pie-nak is, szerepelt már gombás-halas és csirkés-kukoricás változat is nálam.

Végtelenül praktikus étel, némi elõkészületet igényel ugyan, de aztán egy edényben sül késszé hús és köret. Remekül elõkészíthetõ akár a hétköznapokra, akár vendégségre!

A májragu gyakorlatilag egy az egyben a csirkemájas bagett tölteléke (bevált dolgon ne változtass), alatta szelet puha hús, mindez lágy burgonyapüré-paplan alatt!

Nagyon jó volt!

Csirkemájragus sertéshús burgonyapürével

Hozzávalók:

  • 40 dkg csont nélküli karaj (mehet csirkemellbõl is)
  • só, bors
  • 60 dkg burgonyából ízlés szerinti elkészített püré
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 közepes szál sárgarépa ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2012/05/csir...

sponsored links

Keres?s