Csirkemájragus sertéshús burgonyapürével
sponsored links
Mondhatnám akár pie-nak is, szerepelt már gombás-halas és csirkés-kukoricás változat is nálam.
Végtelenül praktikus étel, némi elõkészületet igényel ugyan, de aztán egy edényben sül késszé hús és köret. Remekül elõkészíthetõ akár a hétköznapokra, akár vendégségre!
A májragu gyakorlatilag egy az egyben a csirkemájas bagett tölteléke (bevált dolgon ne változtass), alatta szelet puha hús, mindez lágy burgonyapüré-paplan alatt!
Nagyon jó volt!
Csirkemájragus sertéshús burgonyapürével
Hozzávalók:
- 40 dkg csont nélküli karaj (mehet csirkemellbõl is)
- só, bors
- 60 dkg burgonyából ízlés szerinti elkészített püré
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 közepes szál sárgarépa ...