Csirkemájjal és tojással töltött dagadó

2015-01-05

sponsored links

Csirkemájjal és tojással töltött dagadó

Nagyon kedvelem a töltött húsokat, mert a különféle alapanyagokból, minden alkalommal, más és más ízvilágot kreálhatunk. Ráadásul, olyan étel, amit hidegen és melegen is jó fogyasztani, ha akarjuk, melegen készíthetünk hozzá párolt, vagy sült zöldségeket, burgonyapürét, rizs köretet, hidegen pedig, tökéletes mellé egy egyszerû saláta is.

Ezt a dagadót csirkemájjal és fõtt tojással töltöttem és zsályával, mert ez a fûszernövény tökéletes a töltött húsok ízesítéséhez.

Csirkemájjal és tojással töltött dagadó

Hozzávalók:

80 dkg sertés dagadó

5 dkg + néhány szelet füstölt szalonna

25 dkg csirkemáj ...

Folytats a blogon ... szilvasgomboc.cafeblog.hu/2015/01/05/...

sponsored links

Keres?s