Csirkemájhab - fotó nélkül

2011-11-28

sponsored links

Nem lesz fotó. Egyszerûen nem jutott kézre, olyan hamar elfogyott. Elõtte meg szó sem lehetett fotózásról, olyan éhes volt a "banda". :) De kár lenne, hogy elfelejtsem az ötletet, úgyhogy inkább lejegyzem. Az ötlet onnan jött, hogy volt némi hagymás csirkemájmaradékom, amit kár lett volna kidobni, és vajam túl kevés volt ahhoz, hogy finom krémet keverhessek belõle a májjal együtt. Tejszínem viszont volt, és bár az állaga nem olyan volt, mint a tejszínhabnak, lényegesen különbözött a vajjal készült társáétól: könnyedebb, szellõsebb ... habosabb volt.:)

Csirkemájhab

Hozzávalók: 30 dkg csirkemáj, 1 hagyma, kevés olaj, 1 dl fehérbor, 2,5 dl édesítetlen ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/11/c...

sponsored links

Keres?s