Csirkemájas rizottó
sponsored links
Múlt hétvégén Mazsi a rizsfelfújtról írt nektek, így gondoltam, az édes után jöhet egy kis sós rizs-változat, méghozzá a csirkemájas rizottó. Ez az az étel, amit csak ritkán készítek és akkor is csak Iminek, mivel én nem szeretem a csirkemájat.
Idõnként elõfordul, hogy csak annyi maradék van a hûtõben, ami egyikünknek elég - például nekem - és ilyenkor Iminek fõzök friss ételt, akár olyant is amit csak õ szeret. Ezzel a rizottóval általában nem szoktam melléfogni, 2-3 napig is szívesen ebédeli egymás után.
Persze tudom, hogy az igazi rizottót speciálisan ehhez az ételhez való rizsbõl illene fõznöm, azonban ilyent nem szoktam otthon tartani. Legtöbbször köretet készítek rizsbõl vagy rakott, töltött ételeket egészítek ki vele, így két félébõl válogatok, mégpedig jázmin rizsbõl vagy hosszúszemûbõl.
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj ...