Csirkemáj és csemege avagy Egyszerû és nem lusta
sponsored links
Ma egyszerût kívántam.
Nagyon kívántam.
Nagyon egyszerût.
Nagyon kívántam.
Nagyon egyszerût.
Egyszerûen egyszerût, és fincsit ?
ui. ...és ennek semmi köze a lustasághoz ?
TÁRKONYOS CSIRKEMÁJRAGU
Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
2 db paradicsom
15 dkg csemegeuborka
1 nagy fej vöröshagyma
2 ger. fokhagyma
2 ek. liszt
tárkony
kömény
bors, só
pl. tészta köret vagy rizs, esetleg krumpli, de simán kenyérrel is fincsi
A vöröshagymát, felaprítjuk és üvegesre sütjük.
A csirkemájat kockákra vágjuk és a hagymához adjuk, tárkonnyal és köménnyel ízesítjük.
Amikor a máj elveszti nyers színét, hozzáadjuk az idõközben feldarabolt csemegeuborkát és paradicsomot, valamint 2 gerezd zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, leszórjuk liszttel, elkavarjuk, aztán vízzel felöntve, percek alatt készre fõzzük.
Ma tésztával kívántam.