Csirkemáj vörösborral - egyperces gasztronovella
sponsored links
- Ez jó volt! - jelentette ki Kristóf - Pedig egyszer megfogadtam, hogy az életben több csirkemájat nem eszem! A földmérõknél voltam akkoriban, egy baromfifeldolgozó bõvítéséhez kellett egy csomó kitûzést elvégezni. Három hónapot töltöttünk ott. A brigádom fiatal fiúkból állt, néha el-eltûntek, késõbb rendre kiderült, hogy a már mûködõ részlegekben dolgozó lányok körül legyeskedtek. Mikor aztán "komolyabbra" fordultak a kapcsolatok, beindultak a "szállítmányok". Hol ezt, hol azt hoztak a fiúk, én meg szemet hunytam, hiszen nem õk bugáztak, hanem a megszédített fehérnépek látták el "udvarlóikat". Így jutottunk naponta vagy kétkilónyi májhoz is. Mikor ráuntunk a reszteltre, kínomban kiagyaltam egy hasonló receptet, mint ez! Csak én elõbb pirítottam meg a ...