Csirkemáj pástétom

2011-10-06

sponsored links


Nagyon gyakran készítek valami kenyérre kenhetõt, mert szeretem, ha változatosak a reggelik. Másrészt meg nemigen lenne amit kenyérre kenni, hisz a felvágottak kiesnek, a margarin ritkán jöhet szóba, sajtos pirítóst sem ehetünk minden nap, szóval kellenek ezek a kencék.

Pástétomot még nem készítettem, pedig rendszerint vásárolok májat, mert én nagyon szeretem. Sajnos a család többi tagja nem eszi meg (ezt sem), de úgy néz ki pástétom formájában mégis elmegy.
Nem is bonyolítottam túl a dolgot, egyszerûen készítettem, a lényeg az volt, hogy egészséges legyen. S mikor megkóstoltam, nagyon ízlett. Aztán másnap megkóstoltam, és akkor voltam igazán elájulva, mert szerintem ízre leírhatatlan!
Ideális tízóraira is, fõleg paradicsommal nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 fej hagyma
  • 3 evõkanál mustár
  • 1 evõkanál kókuszzsír (esetleg vaj vagy zsír)
  • só, bors
Elkészítése: ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2011/10/csirke...

sponsored links

Keres?s