Csirkemáj pástétom
sponsored links
Nagyon gyakran készítek valami kenyérre kenhetõt, mert szeretem, ha változatosak a reggelik. Másrészt meg nemigen lenne amit kenyérre kenni, hisz a felvágottak kiesnek, a margarin ritkán jöhet szóba, sajtos pirítóst sem ehetünk minden nap, szóval kellenek ezek a kencék.
Pástétomot még nem készítettem, pedig rendszerint vásárolok májat, mert én nagyon szeretem. Sajnos a család többi tagja nem eszi meg (ezt sem), de úgy néz ki pástétom formájában mégis elmegy.
Nem is bonyolítottam túl a dolgot, egyszerûen készítettem, a lényeg az volt, hogy egészséges legyen. S mikor megkóstoltam, nagyon ízlett. Aztán másnap megkóstoltam, és akkor voltam igazán elájulva, mert szerintem ízre leírhatatlan!
Ideális tízóraira is, fõleg paradicsommal nagyon finom.
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 fej hagyma
- 3 evõkanál mustár
- 1 evõkanál kókuszzsír (esetleg vaj vagy zsír)
- só, bors
Elkészítése: ...