Csirkemell töltve, zellerkrém-fõzelékkel

2012-04-10

sponsored links


Egy csirkemellet kicsontoztam, a bõrével lefelé deszkára fektettem és kiklopfoltam.
Fél marék galambgombát beáztattam, vajon póréhagymával megpároltam, sóval, törött fehérborssal ízesítettem. Amikor kihûlt, aprítóba tettem, egy kisebb nyers tojással összedolgoztam és a csirkemellre halmoztam. Fehér cérnával a mellett összevarrtam. Kacsazsíron elõször lefedve sütöttem, majd az edény tetejét levéve pirosra sütöttem.
Szeleteltem, kiszedtem a cérnát.

Zellerkrém-fõzelékhez tálaltam.

A fõzelékhez egy szárzellert megmostam, daraboltam. Egy póréhagymát szeletekre vágtam, vajon megfuttattam, rátettem a ...

Folytats a blogon ... makospatko.blogspot.com/2012/04/csirk...

sponsored links

Keres?s