Csirkemell sörtésztában Citromhabtól
sponsored links
Juj, nagyon szeretem ezeket a bundás husikat! Olyan finom, porhanyós lesz a husi ezektõl az isteni bundáktól.... nyam-nyam. Ez egy sörtészta épp és Citromhab blogjáról kaptam el a receptet, köszönet érte, mert finom nagyon! :)
Citromhab azt írja, vágjuk vékony szeletekre a csirkemellet és klopfoljuk ki. Még így is óriási husik születtek a sörtésztával. Szóval akár kisebb szeletekre is vághatjuk azt a húst. :)
A hozzávalókat, melyeket ITT TALÁLTOK, csak gyorsan keverjétek ki, bele a sózott husi és máris mehet a forró olajba. Valóban fontos a tûz hõmérsékletét közepesre beállítani, mert a bunda egyébként hamar megég. Fontos, hogy a hús is jól átsüljön. Finoman sós-fûszeres-sörös, isteni! :)