Csirkemell, az éppen itthon lelt zöldségekkel, sajt és bacon takaró alatt sütve
sponsored links
Lehet már unalmas, de megint egy tepsis, rakott csirkét hozok. Mi nagyon szeretjük, és a mostani rohanós napokban ideális ebédnek való! :)
Mindenkitõl elnézést kérek a ritka kommentelések miatt, de mostanában kevesebb idõm jut rá, ami nem jelenti azt, hogy nem nézek körül, de írni már ritkábban írok. Nem tudom észre vettétek-e, hogy a kommentelés végén egyre bonyolultabb, olvashatatlanabb és hosszabb szóellenõrzések jelennek meg, bizonyítandó, hogy nem vagyunk robotok. :D
Tudom kevesebben kommentelnek emiatt, de a férjem javaslatára visszatettem ezt a szóellenõrzést az alábbiak miatt:
"A szóellenõrzés lényege, hogy ne dobálják tele a blogot és a gépünket spammel.
Ami addig nem okoz problémát, míg valami keresõmotor rá nem akad a blogra valamiért, és el nem kezdi az összes bejegyzést teleszemetelni." - ezt egy blogon találtam
OLVASSÁTOK EL!
Mi a spam?
A spam kéretlen, nagy példányszámban elküldött, azonos tartalmú elektronikus üzenet.
Kéretlen, mert a küldõje nem kapta meg elõzetesen a címzett hozzájárulását. Nem számít hozzájárulásnak, ha például önmagában, bármiféle kommentár nélkül egy weboldalon, levelezõlistán, hírcsoport-üzenetben vagy bármilyen publikus helyen szerepel az e-mail címünk.
Spam aranyszabályok - avagy mit tegyünk és mit ne?
Nulladik szabály: ha már valaha is kaptunk kéretlen e-mailt, használjunk spamszûrõt! Sajnos elég nehéz elkerülni, hogy elõbb-utóbb felkerüljön a címünk egy spammer listárájára, ám a következõ pontokban hasznos tanácsokkal próbálunk segíteni.
1. Soha ne válaszoljunk kéretlen e-mailre! Egy spammer számára a válaszunk igen értékes lehet, hiszen így megbizonyosodhat róla, hogy a címlistájában szereplõ milliónyi e-mail cím közül a mienk aktív. Általános spammer taktika, hogy akitõl bármiféle visszajelzés érkezik (mely egyben arra utal, hogy elolvasták, de legalábbis megnyitották a levelet), annak az e-mail címét felírják egy ...