Csirkekocsonya

2013-01-01

sponsored links


Mostanig csak sertés bõrbõl, csülökbõl készítettem kocsonyát. A Párom kollégája újságolta, hogy az édesanyja csirkébõl fõzött és az milyen finom. Jött a karácsony, hát próbáljuk ki mi is. Zoltán nagyon operatív volt, meg is tudakolta a nénitõl a receptet, aztán jött a neheze. Mindent körbejártam a környékünkön, de nem találtam sehol csirkelábat. Utolsó próbálkozásként másnap a nagy piacon is megnéztem, ott találtam végre. Egy kissé elgondolkodtató, hogy csirkével az üzletek tele vannak, akkor hová tûnnek a lábak?
Nem szeretném kivesézni a dolgokat, inkább jöjjön a recept.

1 kg csirkeláb
4 db egész comb
2 ek só
1 fej fokhagyma
2 szál sárgarépa
1 babérlevél ...

Folytats a blogon ... sarokkonyha.blogspot.com/2013/01/csir...

sponsored links

Keres?s