csirkegulyás (leves)

2011-08-08

sponsored links

Míg ti a spanyol ízelítõket olvastátok, addig én diétáztam. Nem saját jószántamból sajnos... De ahogy mondani szokták, minden rosszban van valami jó, újból be tudom gombolni azt a nadrágomat, amit már a nyaralás elõtt sem nagyon tudtam, utána pedig különösen nem. Szombatra szedtem magam össze annyira, hogy fõzni bis írtam és a normál evést is bevállaltam. Ez alkalomból készítettem gulyáslevest csirkébõl. Magam sem gondoltam volna, de nagyon-nagyon jól sikerült, ha nem féltem még a gyomromat, akkor repetáztam volna. A férjem nem féltette az övét, úgyhogy többször is szedett :)

1 nagy fej hagymát apróra vágtam (kb 15 dkg) és

1 kanál libazsíron pirítani kezdtem. Adtam hozzá

1 egész paradicsomot (egy féllel kezdtem, de aztán kellett még az a kis savasság bele) és

egy fél paprikát,

1 babérlevelet,

sóztam, picit borsoztam is, belereszeltem

2 gerezd fokhagymát, szórtam rá

1 csapott evõkanál pirospaprikát, majd ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/08/08/csir...

sponsored links

Keres?s