Csirkegolyó kijevi módon

2011-09-02

sponsored links


Néha elgondolkodom azon, hogy számomra logikus és egyszerû konyhai megoldás másnak miért nem jut az eszébe. Nyáron elnéztem, amint az egyik ismerõsöm egy nagy halom elõpárolt karfiolrózsát igyekezett
bepanírozni, és a nagy meleg miatt már kissé ideges volt. "Hogy én ezt hogy utálom!" kifejezéssel az arcán, és több réteg tojásos-lisztes-morzsás trutyiréteggel a kezén idegeskedett. Évtizedek óta így csinálja, pedig vega családtagjai miatt sok zöldséget paníroz. Még nézni is rossz volt. Megmutattam neki a zacskós módszert, amit mintha a zöldségek panírozására talált volna ki valaki. Egyenletesen lehet beleforgatni a lisztbe és a morzsába még a karfiolt is. Nem lesz rajta se túl sok, se túl kevés, és még a ...

Folytats a blogon ... alizkonyha.blogspot.com/2011/09/csirk...

sponsored links

Keres?s