Csirkefarhát húsleves daragaluskával
sponsored links
Már biztos sokan unják a sokadik csirkefarhátból fõzött húslevest, de amellett, hogy olcsó, nagyon finom tud lenni. Aki még nem próbálta, tegye félre a viszolygását. Farhát, azt csak a kutyáknak adják, legfeljebb a szegény ember étke, mondják sokan.
Nos, állítom, hogy van olyan finom, mint a drága leveshúsból készült társai. Egy próbát megér. Persze, aki nem bírja a csípõset, a chili paprikát nyugodtan elhagyhatja.
Ugyanúgy készül, mint a normál húsleves, sok zöldséggel. Aki nem kíván a daragaluskával bíbelõdni, vagy fél, hogy kemény lesz, vagy éppen szétesik, az fõzhet bele levestésztát. De betét nélkül is isteni!
A tyúktepertõ bejegyzésnél írtam, hogy a csirkefarhátot másképp kell majd hasznosítani. Nos, ez az egyik módja.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
- 4 db csirkefarhát
- 3 db sárgarépa ...