Csirkecomb zsenge tavaszi zöldségekkel sülve fõve
sponsored links
Egy új kísérlet a régi GoodFood magazinból. Ami jelenleg nem mûködik a környezetemben: életem elsõ újság elõfizetésének kézbesítõ cége, a blogspot úgy ahogy van,és a megjegyzések postolása. Úgy látszik, ami nem megy azt nem kell erõltetni, ezért félbe is maradt úgy jó 3 hete ez a bejegyzés, hogy a lébõjt kúrám kelõs közepén postolhassam.Igen, már a léböjt kúra közepénél járok (ezért éri meg rövid, 5 napos Steinberger kúrába belevágni, mert már a második nap elmondhatja magáról az ember, hogy túl van a felén:) Más elõnyét jelenleg nem érzem. Gondoltam,ha már enni nem ehetek, attól még foglalkozhatom étellel. Nézhetem az íncsiklandó fotót, írhatok az ebédrõl, sõt még vacsorát is fõzhetek páromnak. Már odáig fajul a helyzet, hogy páromnak néha abba kell hagynia az ételt, hogy beleszimatolhassak..mielõtt tovább fajulnék, úgy döntöttem inkább rámegyek az étellel való virtuális kapcsolatra és kicsit rendbe szedem a blogom. A receptet mindenkinek ajánlom, aki nem leböjtöl, de egy vitamindús, könnyen elkészíthetõ, friss tavaszi ízbombára vágyik, amit sec perc alatt az asztalra varázsolhat.
Bombagyártás:
20 dkg zöld spárga (4-be vágva)40 dkg brokkoli rózsáira szedve
1 kis cukkini felkockázva
30 dkg újkrumumpli kockára vágva ...