Csirke és töltelék avagy Valami rémlik
sponsored links
Az egy dolog, hogy tegnap vasárnap volt, de holnap után ünnep lesz ?aztán ha jobban belegondolok, ha ilyen pompás kis mannákat mannákat mondhatnám ÕrültenJóÉteleket eszünk, akkor minden nap lehet ünnep ?
CSIRKECOMB ÜNNEPI TÖLTELÉKKEL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
10 dkg gépsonka
30 dkg laska gomba
10 dkg reszelt sajt + tálalás
1 db tojás
1 ek, zsemlemorzsa
majoránna
petrezselyemzöldje
bors. só
burgonya
(tej)
A laska gombát felaprítjuk és egy kevéske zsiradékon lepirítjuk.
A szép vékonyra szeletelt füstölt tarját felcsíkozzuk és pirítás közben a gombához adjuk.
Az egészet egy tálba borítjuk, hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a tojást valamint a reszelt sajtot, megsózzuk, majoránnával, borssal fûszerezzük, majd alaposan összekeverjük, aztán ügyesen a csirkecombok bõre alá töltjük; és sütõben szép pirosra sütjük. (Tálalás elõtt szórhatunk rá még egy kis reszelt sajtot.)
Petrezselymes burgonyával tálaljuk, amit én szoktam úgy is készíteni (most is), hogy az utolsó pillanatban egy picike tejet löttyintek alá és elforralom.